Over ons

Een online drukkerij heeft de naam een onbekende te zijn. Wie zijn ze, wat doen ze… Wij, daarentegen, proberen u het licht in de duisternis te brengen door u een duidelijker beeld te scheppen van waar Turboprint toe in staat is. Niet alleen voor drukwerk, maar een totaalpakket van bedrijfs- en entertainmentsolutions. Daarbij heeft een deel van het machinepark het felbegeerde ISO 12647-2 Offset-drukproces certificaat!

 

ISO 12647-2 Offset-drukproces gecertificeerd

Turboprint is meer dan drukken alleen! Niet alleen bieden wij een "All Inn" service met doeltreffende oplossingen voor al uw commercieel- en publiciteitsdrukwerk, maar ook een compleet vernieuwde, ultramoderne en volledig geautomatiseerde omgeving van pre-press en druk tot inpak en verzending. Als onze klant kunt u zeker zijn van een hoogstaand en kwalitatief eindproduct, met perfectie als norm! Een constante kwaliteit waar wij volledig achter staan. Tevens heeft het offset machinepark het felbegeerde ISO 12647-2 Offset-drukproces certificaat! Op die manier bent u zeker van de beste kwaliteit!
 
Voor uw klanten in het buitenland leveren wij in gans Europa! Eén van onze grote voordelen is dat wij rechtstreeks bij u thuis of op eender welk adres in Europa leveren. Indien gewenst zelfs in uw naam, zodat u zonder zorgen kan blijven verkopen! (prijzen voor internationale leveringen kunnen hier bekeken worden).
 
Tot onze klanten behoren onder andere nationale- en internationale artiesten, evenementbureau’s, concertorganisatoren, theaterbureau’s, acteurs, regisseurs, productie- en televisiehuizen, radiozenders, winkels, restaurants, overheid, stads- en openbare diensten met werken zoals brochures, rack publicaties, retail inserts, affiches, flyers, spandoeken, m2 stickers, openbare aankondigingen, banners, en veel, veel meer. Ook kapwerk behoord tot onze mogelijkheden.
 
 
top

Leverancier van andere drukkerijen

Turboprint is de juiste leverancier voor al uw drukwerk omdat de combinatie van onze hoge kwaliteit, lage prijs en snelle service onevenaarbaar zijn! Met de beste machines en nieuwste technieken bereiken we de hoogste kwaliteit. Uitstekend drukwerk tegen een betaalbare prijs. Dat is waar Turboprint voor staat! Heeft u interesse in onze producten dan horen wij dat graag. Turboprint plukt niet alleen de dag, maar is 24/7 in de weer om elke klant met dezelfde zorvuldigheid en perfectie te behandelen en verbindt er zich toe te groeien doorheen de verschillende facetten van de technologische ontwikkeling om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
 
Turboprint heeft na oprichting een ware metamorfose ondergaan en een vaste routine gevonden in het verwerken van uw orders. Steeds opnieuw gaan wij opzoek naar de beste mogelijkheden met een aangenaam prijskaartje en bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om in alle Europese landen te laten leveren. Voortaan kan u aan de kassa het land van verzending kiezen en staan we garant voor al uw internationale bestellingen. Onze productprijzen zijn in alle landen dezelfde, enkel de prijs van verzending zal verschillen per land. Het is dus eender vanwaar u het order plaatst, alleen het land van bestemming zal het verschil maken.
 
 
top

Internationale drukkerij, leveringen in gans Europa

Turboprint levert in gans Europa en voorziet verschillende groepen en klanten van een brede waaier aan doelgericht drukwerk. Door de omvang, de automatisering en de grote massa aan drukwerk, kan een aangenaam prijskaartje verbonden worden aan een zeer snelle service met hoogstaande kwaliteit, door het gebruik van de allernieuwste en beste technieken, en uiteraard een goede dosis gezond verstand. Bij Turboprint krijg je gegarandeerd een scherpe prijs. Omdat wij onze kosten minimaal houden, door zo veel mogelijk te automatiseren. Voorbeeld? Wij sturen een digitale factuur en de betaling is online. Zo besparen we op overbodige kosten en dat voelt u in uw portemonnee! Elke afdeling staat garant voor een perfecte afwerking van uw bestelling met een zo flexibel mogelijke service!
 
top

Eigen machinepark garandeert kwaliteit

Wat de drukkerij uniek maakt is dat er een volledig unieke productieafdeling is, voor zowel offset- en digitale druk als voor grootformaat print. Er zijn steeds de laatste nieuwe snufjes en er wordt enkel gebruik gemaakt van de beste machines! Voor uw offset drukwerk wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van Heidelberg Speedmasters en KBA Rapida persen met een gecentraliseerd kleurbeheer. Met twee volautomatische plaatbelichters, vijf vellenpersen met 21 drukken en coating-eenheden in de formaten 35x52cm en 75x105cm, twee digitale HP Indigo persen in 5- en 7-kleuren en een KBA Metronic Genius voor UV druk wordt uw drukwerk in hoogstaande kwaliteit gedrukt. Nadien zorgen drie snijlijnen, zeven vouwmachines, een verzamelhechter, een verzamelmachine, een folie machine, een boor- en nietmachine en een aantal las- en inbinding straten voor een vlotte doorstroming en afwerking van uw bestelling. Met een extra videocontrole halen we ook de kleine foutjes er nog snel uit. Het gedreven team van medewerkers staat garant voor een waaier aan producten, een zeer scherpe prijs én een razendsnelle levering. Zo ben je er zeker van dat je enkel en alleen de hoogste kwaliteit ontvangt. Gaat er alsnog iets fout, dan zijn wij er als de kippen bij om de productie snel weer op de rails te zetten. Zo heeft de offset afdeling het ISO 12674-2 certificaat dat garant staat voor hoogstaande kwaliteit.
 
 
top

Uw voordelen bij Turboprint

  • Neutrale verzending mogelijk
  • Geen extra of verborgen kosten
  • Grafische ondersteuning mogelijk
  • Leveren elders in Europa mogellijk
  • Gegarandeerde ISO 12647-2 kwaliteit

 

  • Snelle leveringstermijnen
  • SSL versleutelde betaling
  • Alle betaalkaarten mogelijk
  • File check bij elke bestelling
  • Gratis geleverd in de Benelux

 

20.000 afhaalpunten

Servicepunt

Referenties / Klanten

Stel ons een vraag