Geen verborgen kosten bij een 5-sterren service

Om u het winkelen zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken bieden wij u een all-in service aan. Geen onvoorzien of verborgen kosten meer aan de kassa, de prijs die u ziet is de prijs die u krijgt! Stel u de vraag of u deze service ook bij uw huidige drukker kan ontvangen, of wordt u toch nog een verborgen kost aangerekend?

 

Gratis in de prijs

 
Turboprint
Andere drukkerij
Premium datacheck
JA
?
Online klantenbestand
JA
?
Fout analyse
JA
?
Persoonlijk advies
JA
?
Service hotline
JA
?
Data archief
JA
?
File archief
JA
?
Herdruk service
JA
?
Terugbel service
JA
?
Wederverkoop service
JA
?
Bijsnijden naar ander formaat
JA
?
top

Tegen een kleine meerprijs

 
Turboprint
Andere drukkerij
Perforeren
JA
?
Nummeren
JA
?
Afronden
JA
?
Boren
JA
?
top

Vele extra’s zijn gratis bij ons

Een groot aantal diensten vinden wij gewoon standaard en worden u volledig gratis aangeboden. Diensten waarvoor je ergens anders extra moet bijbetalen! Neem nu onze "Premium datacheck", deze uitgebreide controle wordt u bij geen enkele andere online drukkerij gratis aangeboden. Alvorens in druk te gaan onderwerpen wij uw file aan een grondig onderzoek op fouten en brengen u hiervan op de hoogte.
 
Niemand is dol op "superkoopjes" die achteraf duurder blijken te zijn dan voorgesteld, door het aanrekeken van extra kosten in de kassa. Wij houden van traditionele waarden: eerlijke en betrouwbare communicatie en een totale eindprijs! Geen verborgen kosten en geen extra kosten, u betaald alleen de eindprijs aangeboden op onze webshop!
top

Gratis persoonlijke service

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn doen wij niet mee aan een 9-5 service, maar bieden u een veel uniekere service aan en gaan we nog langer door zodat u ook na uw werkuren nog bij ons terecht kan. Zo starten wij ‘s morgens vroeg en gaan non-stop door tot in de late uurtjes. Telefonisch kunt u ons bereiken van 8u tot 20u en per email tot 22u en dat 7 dagen in de week! Waar vind u nog zo een service?
 
Omdat wij een goede service hoog in het vaandel dragen, staat een persoonlijke medewerker tot uw dienst! Op deze manier bent u steeds weer snel geholpen en weten wij meteen waar u het die vorige keer over had, of over welke bestelling we spreken wanneer u vragen heeft. Naargelang u meer besteld leren wij ook u en uw wensen beter kennen, zo kunnen wij bij eventuele problemen of vragen meteen ingaan op uw wensen.

Uw voordelen bij Turboprint

  • Neutrale verzending mogelijk
  • Geen extra of verborgen kosten
  • Grafische ondersteuning mogelijk
  • Leveren elders in Europa mogellijk
  • Gegarandeerde ISO 12647-2 kwaliteit

 

  • Snelle leveringstermijnen
  • SSL versleutelde betaling
  • Alle betaalkaarten mogelijk
  • File check bij elke bestelling
  • Gratis geleverd in de Benelux

 

20.000 afhaalpunten

Servicepunt

Referenties / Klanten

Stel ons een vraag