Alle categoriëen

Informatie

Stickers per m2 (groot formaat)

Afmeting

  • Eigen formaat

Ondergrond

Bedrukking

Afwerking

Verzending

Formaat

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Stickers: Verspreid je merk overal!

Welke sticker is het beste voor mij

De concurrentie in de marketingindustrie is tegenwoordig moordend. Nu elk merk het andere weer probeert te overtreffen, kan het een uitdaging zijn om manieren vinden om de concurrentie voor te zijn. Gelukkig zijn er talloze efficiënte marketingtools die je kunt gebruiken, zoals stickers bedrukken. Wij bieden u een breed assortiment aan stickers die u helpen de concurrentie achter u te laten. Laten we de voordelen van onze hoge kwaliteit stickers bespreken.

Ze zijn veelzijdig

Onze stickers zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en vormen, waardoor u ze op bijna alles kunt gebruiken. U kunt ze op voorwerpen kleven of op evenementen gebruiken om uw boodschap over te brengen. U kunt ze ook gebruiken op etalages, vlakke muren of op uw wagens. Zo kunt u uw marketingstrategie efficiënt ondersteunen. U kunt zelfs van de gelegenheid gebruik maken om createf te zijn met de vorm van uw stickers

Ze zijn informatief

U kunt onze stickers gebruiken om uw boodschap over te brengen aan klanten. Ook kunt u uw motto of een belangrijk onderdeel van uw product laten zien. Zelfs contactgegevens of bedrijfsinformatie kunnen ook op onze stickers worden bedrukt. Zo verhoogt u merkbekendheid bij klanten en kunt u klanten oproepen tot actie. U hoeft bijvoorbeeld alleen maar een kortingscode of een andere aanbieding op uw sticker af te beelden en deze te laten aanvullen op andere producten.

Ze zijn de (lage) prijs waard

Stickers zijn geweldig vanwege de waarde die je krijgt voor wat je neerlegt. In vergelijking met andere marketingtools kunt u voor een lagere prijs duizenden potentiële klanten bereiken. Dat wordt alleen maar beter in combinatie met andere marketingtools of campagnes. Nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding dan bij ons!

Soorten stickers

Avery MPI 3000

De Avery MPI™ 3000 is een witte, monomeer gekalanderde printfolie. Zoek je een folie voor tijdelijke acties? Dan is deze folie ideaal, het is een betrouwbare foliesoort voor vlakke binnen- en buitentoepassingen. De folie heeft een maximale levensduur van drie jaar. Je verwijdert deze folie zonder lijmresten tot één jaar na de montage. Voor het beste resultaat zorg je voor een vlakke ondergrond en dat je de folie alleen droog plakt. Door nat te plakken lost de lijmlaag op en kleeft de folie niet meer. Deze zelfklevende folie is eenvoudig en snel te monteren met onze signtools, bijvoorbeeld een rakel of een ontvetter.

Avery MPI 1105

De Avery MPI™ 1105 is een witte, glanzende gegoten premium printfolie met een hoge flexibiliteit. Hierdoor is deze uiterst geschikt voor 3D toepassingen. De folie wordt veel gebruikt als Carwrap folie, maar is ook toepasbaar voor andere doelen, zoals muren. De folie kan voorzien worden van een laminaat, waardoor de print extra beschermd is. De folie is bestand tegen UV-straling, hoge temperaturen en vocht. Deze premium variant heeft een rekbaarheid van 150% en een garantie tot drie jaar op voertuigen. De folie is eenvoudig te monteren dankzij de Easy Apply™ Repositionable technologie. Dit zorgt voor het uitblijven van luchtbellen. Omdat de folie niet direct permanent kleeft, kun je de folie nog verschuiven voor een exacte uitlijning. Daarnaast kun je de folie ook na langere tijd mooi verwijderen.

Avery MPI 2800

De Avery MPI™ 2800 is een witte, polymeer gekalanderde printfolie. Een betrouwbare foliesoort voor binnen- en buitentoepassingen. Met een levensduur van maximaal vijf jaar, afhankelijk van de blootstelling aan de zon, gaat deze folie lang mee voor uw klanten. De ondergrond moet vlak zijn en de folie mag alleen droog geplakt worden. Wanneer u nat plakt, lost de lijmlaag op en kleeft de folie niet meer. Deze zelfklevende folie is eenvoudig en snel te monteren met onze signtools, bijvoorbeeld een rakel of een ontvetter.

One Way Vision Folie

One way vision folie is een geperforeerde zelfklevende folie die voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat. De printzijde is wit met een zwarte lijmlaag aan de achterzijde. Je gebruikt One way vision folie zowel binnen als buiten. Met deze folie kun je van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Het daglicht komt uiteraard wel binnen. De heldere kleuren en prints aan de voorzijde trekken de aandacht doordat de achterzijde van de folie zwart is. Voor het juiste resultaat moet het licht aan de zichtzijde helderder zijn dan aan de plakzijde, de doorkijk zijde. Prints op One way vision folie kunnen er minder krachtig uitzien doordat de folie voor 40% uit gaatjes bestaat. Verhoog daarom het contrast in het ontwerp met 10 tot 20% en maak gebruik van heldere kleuren zonder kleine teksten en andere details.