Alle categoriëen

Informatie

Stickers op rol speciaal

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Omschrijving Stickers op rol!

Hoge kwaliteit door de Durst TAU 330

De stickers worden geprint op onze Durst TAU 330. De print is goed beschermd tegen UV-licht en zal niet snel verkleuren. Daarnaast is de inkt snel droog en verhard waardoor deze weerbestendig is. Goed om te weten: de inkten van deze printer zijn glanzend. Dus ook een print op een mat papiersoort glanst, onbedrukte delen behouden dan wel een matte uitstraling.

Zes materiaalsoorten één van de drie laminaatsoorten

U bestelt stickers op rol op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie, transparante folie, zilverfolie of Easy Dot. Wij leveren de stickers op rol en snijden ze kisscut: door de sticker tot de backing. Bij stickers op rol kan de ruimte tussen de stickers variëren. Is de tussenruimte tussen de stickers van belang? Kijk dan bij Etiketten.

Verkrijgbaar met handige dispenser

Daarnaast leveren wij deze stickers optioneel in een handige label dispenser box. Om er zeker van te zijn dat uw stickers op rol niet beschadigen, krijgt u standaard een paar meters extra. Na het afrollen van de eerste meters, zijn de rest van de stickers klaar voor gebruik.

Geen stansmeskosten door lasersnijden

Voor de stickers op rol snijden we folies met een laser snijmachine. Deze machine heeft een hoge nauwkeurigheid en er zijn geen dure stansvormen nodig. U bestelt in kleine oplages, tegen een aantrekkelijke prijs, zonder extra startkosten.

Stickers voor verschillende toepassingen

Afhankelijk van toepassing kunt u kiezen voor verschillende materialen. Wanneer u een sticker zoekt met een permanente lijmlaag, kies dan voor witte, transparante of zilverfolie*, of één van de twee papiersoorten. Zoekt u een sticker die meerdere keren geplakt kan worden? Kies dan voor Easy Dot-folie. Easy DOT-folie is een herpositioneerbare folie met een permanente lijmlaag met noppenstructuur. Door de luchtkanaaltjes brengt u de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan. Hierdoor is dit materiaal geschikt om te gebruiken op ramen, muren en deuren.

Let op

Het kan voorkomen dat uw sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. U kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om uw bestand te zetten.

 

Specificaties

  • Materiaal Mat papier, Glans papier, Witte folie, Transparante folie en Zilver folie
  • Printtechniek LEP-Technologie
  • Maximale printbreedte 30 cm
  • Lijmlaag Permanent. Met uitzondering van Easy dot; deze is herpositioneerbaar. Ondanks de permanente lijmlaag zijn de stickers alleen voor kortlopende toepassingen
  • Afwerking Schoon- en contoursnijden, levering op rol. De folie krijgt glans of mat laminaat
  • Binnen/buiten Binnen en buiten. Uitzondering is papier, dit is alleen geschikt voor binnen
  • Extra Stickers op rol zijn gewikkeld op een koker met een doorsnede van 7,6 cm. De minimale afname is 25 l/m. Let op dit geldt per beeld. Eén beeld per rol
  • Maximale printhoogte 47 cm