Alle categoriëen

Informatie

Kalenders

Soort kalender

  • Muurkalender

  • Tafelkalender

Formaat

Papier

Bedrukking

Aantal vel

Kleur spiraal

Binding

Afwerking

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Papiersoorten voor kalenders

Ook het papieraanbod voor kalenders is in onze onlineshop zeer gevarieerd: Maak een keuze uit kunstdruk-, offset- en wit kringlooppapier evenals kringloopkarton. Voor kalenders met foto's adviseren wij kunstdrukpapier voor een realistische en kleurechte weergave. De populairste papiersoort voor jaarkalenders is kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 250 g/m². Tafelkalenders en muurkalenders worden het vaakst besteld met 170 g/m² dik kunstdrukpapier, wandplanners daarentegen met kunstdrukpapier van 150 g/m².

U kunt meerzijdige muurkalenders laten drukken voor de kantoren van uw medewerkers of om deze als cadeau aan klanten of partners te versturen. Detailhandelaren, banken en dergelijke geven graag in hun winkels of filialen meerzijdige muurkalenders aan hun klanten. Het dekblad evenals de afzonderlijke maandbladen van de muurkalender dienen dus met aantrekkelijke motieven te zijn vormgegeven, die in het gunstigste geval niet direct met uw onderneming te maken hebben, maar daar liever onopvallend naar verwijzen. Anders zouden de muurkalenders weleens snel als ongewenste, opdringerige reclame kunnen worden beschouwd. Wanneer uw logo op elk maandblad subtiel te zien is, bereikt u het gewenste reclame-effect toch wel, zonder als hinderlijk te worden ervaren.

Alle afspraken in één oogopslag

In onze onlineshop kunt u vier soorten kalenders laten drukken: klassieke kalenders met één maand, drie maanden of vier maanden per blad en complete jaarkalenders, waarop telkens het desbetreffende aantal maanden in één oogopslag te zien is. Alle soorten kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: in grootformaat, als muurkalender of als tafelkalender. Bovendien kunt u kiezen uit veel formaten: van het heel grote A0-formaat tot en met het kleine formaat 8,5 x 5,5 cm. Het populairst bij onze klanten zijn overigens wandplanners in A1-formaat, jaarkalenders in A4-formaat, zakkalenders in A5-formaat en muurkalenders in A4-formaat. Onze tip: Bij meerzijdige muurkalenders kunt u kiezen tussen een wire-o binding of de gelijmde versie.

Bij onze muurkalenders gaat het om zogenoemde maandkalenders, die telkens 13 vel (alleen met titelblad) of, afhankelijk van het product ook 14 vel (met titel- en extra blad) hebben. Wanneer u muurkalenders wilt laten drukken moet u nog kiezen of u voor maandkalenders een wire-o binding wenst of liever de gelijmde versie. Bij die eerste mogelijkheid kunt u kiezen uit rechthoekige of vierkante formaten, bij de laatste uit de klassieke DIN-formaten. Onze muurkalenders als cadeau of voor op kantoor, met wire-o binding of gelijmd, kunnen worden besteld vanaf een oplage van 10 stuks. Tip: Muurkalenders kunt u bij ons ook gewoon direct online vormgeven. Zo kunt u in een handomdraai uw afbeeldingen voor elke maand uploaden en ziet u het resultaat van uw vormgeving altijd direct.