Alle categoriëen

Informatie

Betaalmethodes


 

We proberen altijd om het betalingsproces zo gemakkelijk mogelijk te maken door meerdere betaalmethoden aan te bieden. Tijdens het bestelproces kan je kiezen voor de gratis functie Online te betalen. Deze betaalmethode verloopt via een externe partij: Mollie, de meest veilige online en mobiele betaaloplossingen in Europa voor elke online betaling. Gegarandeerd!

 

Versleutelde betaling!

Na het selecteren van de betalingswijze wordt u doorgestuurd naar een beveiligde en versleutelde pagina. De Secure Socket Layer (SSL) is een standaard protocol dat zorgt voor een veilige verbinding tussen computers. Deze asymmetrische technologie wordt gebruikt om alle berichten te versleutelen en waarborgt de identiteit van de verzender, ontvanger en de data tussen beiden. Voor het betalingsproces maken wij gebruik van een SSL certificaat van Mollie. Eenvoudig en snel.


Lees hier meer over Mollie

Waarom online betalen

Door verschillende betaalmethoden aan te bieden kunnen zowel nationale klanten als internationale klanten hun bestellingen meteen in druk laten gaan zonder te wachten op dat 'banktransfer'. Na een online betaling ontvangt het systeem uw betaling, en zorgen wij op onze beurt ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft. Wij ondersteunen u graag in uw weg naar succes met alle bestellingen. Naast een vriendelijke service bieden wij ook een vriendelijke online omgeving waar u al uw acties kan volgen.

 
 

Betalen op factuur!

'We have your back' Ook hier hebben wij aan gedacht. Omdat overheidsinstanties meestal niet online kunnen betalen, bieden wij voor de overheid 'betalen op factuur' aan. Zo kunt u als Stad, Gemeente of andere instantie bij ons ook bestellen zonder onmiddellijk te betalen. De factuur wordt na verzending toegestuurd naar het opgegeven email adres in het account. Er worden geen papieren facturen gestuurd. (opgelet: deze functie is enkel en alleen voor overheidinstanties. Andere orders zullen niet verwerkt worden). De betaaltermijn voor facturen is strikt 30 dagen! Zo ziet u, op factuur bestellen is super eenvoudig, heel erg snel en vooral compleet gratis!