Alle categoriëen

Informatie

Brochures en magazines met platte niet

Formaat

  • A4

    210 x 297 mm
  • A4 Liggend

    297 x 210 mm
  • A5

    148 x 210 mm
  • A5 Liggend

    210 x 148 mm
  • A6

    105 x 148 mm
  • Carre

    200 x 200 mm
  • Carre Large

    210 x 210 mm
  • Carre Medium

    148 x 148 mm
  • Carre X-Large

    296 x 296 mm
  • US

    99 x 210 mm
  • Wetenschappelijk

    170 x 240 mm
  • Wide 230x300

  • X-Long

    105 x 297 mm
  • Hdl 1

    280 x 280 mm
  • Hdl 3

    260 x 180 mm

Materiaal

Bedrukking

Totaal aantal paginas incl. omslag

Omslag

Buitenzijden

Brocheren

Bundelen

Levering

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Veelgestelde vragen!

Waarom een klassieke brochure drukken?

Brochures vormen een populair instrument in de marketingmix en dragen bij om de meest uiteenlopende doelen te verwezenlijken - van een bedrijfsbeschrijving tot en met het vermarkten van producten. Of het nu gaat om een mondiaal concern, een nationaal gevestigde kleine onderneming of middenstandsbedrijf of een lokale vereniging: voor de meest uiteenlopende doelen kunt u een brochure maken of magazine drukken. Klassiekers die ook bij onze klanten favoriet zijn, zijn brochures in A4- en A5-formaat. Wij drukken alle brochures op hoogwaardig maco papier met naar keuze een wire-o binding, verlijming of een binding met nieten. Bovendien kunt u brochures al in een kleine oplage laten drukken vanaf één exemplaar.

Wat is de juiste binding voor mijn brochure?

In onze onlineshop maken wij onderscheid tussen brochures en catalogi, door de wijze waarop ze zijn gebonden. Terwijl wij brochures met nieten, oognieten, een spiraalbinding of verlijming binden, worden catalogi bij ons altijd gelijmd of genaaid gebrocheerd. Geniet, gebonden of verlijmd: Elke verbinding is stevig en biedt bepaalde voordelen.

Het vaakst laten onze klanten geniete brochures drukken, waarbij maximaal 80 pagina's plus een omslag stevig bij elkaar worden gehouden. De nieten hebben als voordeel dat de pagina's nagenoeg plat kunnen worden opengeslagen en afbeeldingen en andere motieven zo heel goed tot hun recht komen. Bovendien zijn nieten heel onopvallend.

Maar ook andere bindingen hebben hun voordelen: Oognieten zijn zeer geschikt om brochures in ordners of snelhechters op te bergen, de spiraalbinding, die ook wel bekend is onder de naam wire-o binding daarentegen, kan prima worden gebruikt om bepaalde pagina's om te bladeren of open te slaan. Een paar pagina's kunt u bovendien in de binding laten verlijmen. Het voordeel: het ziet eruit alsof de pagina's vanzelf bij elkaar worden gehouden. Wanneer uw inhoud uit veel pagina's bestaat, adviseren wij trouwens gelijmde catalogi.

Kunnen brochures ook in een kleine oplage worden gedrukt?

Dat kan zeker. Geniete brochures zijn al verkrijgbaar vanaf één exemplaar, wire-o brochures vanaf een oplage van 10 stuks.

Hechting, binding of ringnieten voor mijn brochure?

De klassieke geniete binding wordt het meest toegepast. Daarmee worden de pagina's van imagobrochures, katernen en tijdschriften met de meest uiteenlopende afmetingen betrouwbaar bij elkaar gehouden. Met de extra optie ringnieten kunnen de brochures bovendien eenvoudig opgeborgen en gearchiveerd worden. Wanneer uw product (bijv. menukaarten, cursusdocumenten) vaak en helemaal wordt opengeslagen en lang mee moet gaan, is de wire-o binding heel geschikt. De lijmvouw is een heel voordelige binding voor dunne brochures en reclamefolders in hoge oplagen (vanaf 10.000 stuks).

Geniete binding of verlijming, welke is beter voor mijn product?

Dat hangt af van de omvang en het gramsgewicht. Wanneer u een klein aantal pagina's heeft, zijn geniete brochures vaak geschikt. Voor grotere aantallen pagina's adviseren wij catalogi met verlijming.

Kan men ook brochures met perforatie bestellen?

Wanneer u de brochures wilt opbergen, adviseren wij de extra optie 'ringnieten'. Bij catalogi is al naargelang formaat een twee- of viervoudige perforatie mogelijk.

Wordt de rug van de brochure automatisch gerild?

Dat hangt af van het gramsgewicht van het papier; een rillijn of gleuf in de rug van de brochure is bij ons gebruikelijk vanaf 200 g/m².